Kilpailut

Yleisurheilujaosto järjestää ”sisäisiä kilpailuja” esim. tiistaikisat ja seuran mestaruuskisat. Nämä kilpailut tarjoavat oivan mahdollisuuden varsinkin nuoremmille junioreille oppia kilpailutilanteen toimintatapoja.
Järjestämme myös piiri- ja aluetasoiset kilpailut.
Kehotamme kaikkia osallistumaan ”kotikisoihin”.

NÅID-yleisurheilupiirin kilpailuihin pyrimme aina osallistumaan mahdollisimman isolla porukalla. NÅID-kilpailut järjestetään eri paikkakunnilla Turunmaalla ja Uudellamaalla ja ovat yleensä tarkoitettuja 9-13-vuotiaille.
Vanhemmille junioireille järjestetään aluemestaruuskilpailuja ja SFI:n mestaruuskilpailua. Eteläisen alueen mestaruuskisoja järjestää UudY, HelsY ja NÅID eri paikkakunnilla eteläisessä Suomessa. SFI:n mestaruuskisoja järjesteään eri paikkakunnilla ruotsinkielisillä alueilla.

Urheilijamme voi myös osallistua oman ikäluokan SM-kisoihin. Osallistumiseen vaaditaan oman ikäluokan A-tulos kyseisessä lajissa.

Tietoa kaikista kilpailuista löytyy kilpailukalenterista (www.kilpailukalenteri.fi). Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu kilpailukalenterin kautta paitsi jos valmentaja on ilmoittanut toisin. Ilmoittautuminen on mahdollista vain jos yleisurheilulisenssi on maksettu (jaosto maksaa lisenssin kun kausimaksu on suoritettu).